Nekdanja restavracija (objekt št. 1)

najem
Poslovni prostor
Tržič
308 m2

V bližini ožjega mestnega središča Tržiča, ob glavni cesti, ob mestnem parku, nedaleč od Tržiške Bistrice se nahaja trietažni objekt, zgrajen leta 1910. Glede na izjemni položaj je nepremičnina idealna za različne poslovne dejavnosti: pekarna, slaščičarna, kavarna, restavracija ali pisarniške dejavnosti.

 

Območje z bogato arhitekturno in zgodovinsko vrednostjo spreminja svojo podobo in se razvija v sodobno mesto v malem z raznolikimi vsebinami. Lokacija je prepoznana kot ena izmed atraktivnejših v regiji in je vključena v projekt Regionalni razvojni načrt 2030. Nudi inovativne možnosti razvoja in pozitivne spremembe ter sodobno podjetniško okolje, prilagojeno potrebam novih generacij.

Letak o nepremičnini

Podrobnosti nepremičnine: 

 

Poslovna stavba (klet 120 m2, pritličje 172 m2, pisarna v nadstropju 16 m2 – skupaj 308 m2) št. 345 stoji na parceli št. 599/18, k.o. 2143 -Tržič. Nepremičnina je potrebna prenove. Za območje, ki je komunalno opremljeno z novozgrajeno infrastrukturo, je izdelan OPN in OPPN, kar poenostavlja postopke pridobivanja potrebnih dovoljenj za prenovo. Namen lastnika je, da celotno območje nekdanje Bombažne predilnice in tkalnice Tržič (BPT) preuredi v sodoben stanovanjsko – poslovni kompleks, ki bo v vsakodnevni rabi tako domačinov kot zunanjih obiskovalcev. Parkirišča so zagotovljena v neposredni bližini.

Atraktivna lokacija

Urejena infrastruktura

Velik potencial

Možnost razvoja raznolikih vsebin

Takojšnja možnost opravljanja dejavnosti

Unikatna podoba območja – mesto v malem

Vključenost projekta v regionalni razvojni program

Infrastruktura in okolica:

 

Gre za unikatno območje z bogato arhitekturno in zgodovinsko vrednostjo, zgrajeno na umetnem otoku, med reko Tržiško Bistrico in umetnim vodnim kanalom. Kompleks BPT ima novozgrajeno gospodarsko infrastrukturo (kanalizacijo, vodovod, energetiko, plinovod, javno razsvetljavo). Z razvojem in rekonstrukcijo stavb, zemljišč in dovoznih poti v celotnem kompleksu, s primerno urejenim prometnim režimom, pri čemer se poleg dobre povezanosti zagotavljata tudi mir in čisto okolje, ima lokacija izjemen potencial

Območje se nahaja v bližini ožjega mestnega središča Tržiča, ob glavni cesti, in je enostavno in hitro dostopno z gorenjske avtoceste. Blizu so Ljubljana, Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana, mejni prehodi z Avstrijo in Italijo ter glavna gorenjska smučišča (Krvavec, Kranjska Gora, Vogel). Lokacija v osrčju Gorenjske predstavlja idealno izhodiščno točko za turizem v pokrajini (bližina Kranja, Bleda, Bohinja, Triglavskega narodnega parka …).

Bližina večjih mest, turističnih središč, Avstrije, Italije

Nova infrastruktura

Bližina narave in centra mesta ter vseh pomembnih institucij

Urejena parkirišča

Kontaktirajte nas

Potrebujete dodatne informacije ali pa se želite dogovoriti za ogled objekta? Pišite nam na info@bpt.si ali nas pokličite na telefonsko številko 04 2020180.