Najem večnamenske dvorane BPT Tržič

Velika dvorana za dogodke in razstave

najem
Večnamenski objekt za organizacijo raznovrstnih dogodkov
Tržič
1.200 m2

Območje z bogato arhitekturno in zgodovinsko vrednostjo spreminja svojo podobo in se razvija v sodobno mesto v malem z raznolikimi vsebinami. Lokacija je prepoznana kot ena izmed atraktivnejših v regiji in je vključena v projekt Regionalni razvojni načrt 2030. Nudi inovativne možnosti razvoja in pozitivne spremembe ter sodobno podjetniško okolje, prilagojeno potrebam novih generacij.

 

Na južnem delu kompleksa BPT v Tržiču se oddaja v najem prireditveni prostor za raznovrstne dogodke. Predstavlja zaključeno samostojno enoto, ki se nahaja v neposredni bližini ožjega mestnega središča Tržiča, v neposredni bližini vseh pomembnejših institucij, gostinske ponudbe, Gorenjske plaže in mestnega parka, ob glavni cesti v mesto ter 5 minut od gorenjske avtoceste.

Podrobnosti nepremičnine: 

 

Urejena dvorana v pritličju v velikosti 500m2, skupaj s servisnimi prostori 600m2 (catering kuhinja, sanitarije) ter dvorana v prvem nadstropju v velikosti 270m2, več pomožnih prostorov v izmeri 25-30m2 in dostop v razgledni stolp.

 

Površina zunanjega prireditvenega prostora meri cca 800m2. Parkirna mesta so zagotovljena tik ob objektu, urejen dostop za invalide.

 

V celoti obnovljen prostor skupaj z zunanjo površino je atraktivno območje za organizacijo različnih prireditev, družabnih dogodkov, sejmov, izobraževanj, kulturnih in festivalskih dogodkov, za izvedbo različnih sprejemov, srečanj, delavnic, predstavitev.

 

Območje nudi izvrstno podporno okolje za razvoj in izvajanje nekdanjih in novih produktov, družbenega dogajanja ter rast kulturnega, športnega in turističnega sektorja.

Atraktivna lokacija

Možnost razvoja raznolikih vsebin

Urejena infrastruktura

Unikatna podoba območja – mesto v malem

Infrastruktura in okolica:

 

Gre za unikatno območje z bogato arhitekturno in zgodovinsko vrednostjo, zgrajeno na umetnem otoku, med reko Tržiško Bistrico in umetnim vodnim kanalom. Kompleks BPT ima novozgrajeno  gospodarsko infrastrukturo (kanalizacijo, vodovod, energetiko, plinovod, javno razsvetljavo). Z razvojem in rekonstrukcijo stavb, zemljišč in dovoznih poti v celotnem kompleksu, s primerno urejenim prometnim režimom, pri čemer se poleg dobre povezanosti zagotavljata tudi mir in čisto okolje, ima lokacija izjemen potencial

 

Območje se nahaja v bližini ožjega mestnega središča Tržiča, ob glavni cesti, in je enostavno in hitro dostopno z gorenjske avtoceste. Blizu so Ljubljana, Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana, mejni prehodi z Avstrijo in Italijo ter glavna gorenjska smučišča (Krvavec, Kranjska Gora, Vogel). Lokacija v osrčju Gorenjske predstavlja idealno izhodiščno točko za turizem v pokrajini (bližina Kranja, Bleda, Bohinja, Triglavskega narodnega parka …).

Bližina večjih mest, turističnih središč, Avstrije, Italije

Nova infrastruktura

Bližina narave in centra mesta ter vseh pomembnih institucij

Urejena parkirišča

Kontaktirajte nas

Potrebujete dodatne informacije ali pa se želite dogovoriti za ogled objekta? Pišite nam na info@bpt.si ali nas pokličite na telefonsko številko 04 2020180.